Понад 3,2 млн грн за три страхові події – реальні кейси з КАСКО від СК «Експрес Страхування»

Понад 3,2 млн грн виплат за серпень – такий результат врегулювання трьох страхових випадків за програмою КАСКО від СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП.

Жоден водій не застрахований від непередбачуваних ситуацій на дорозі. Погіршення самопочуття, технічні несправності або складні дорожні умови можуть призвести до аварійних ситуацій, з якими автовласники можуть стикатися в будь-який момент. Вирішення таких питань стає набагато простішим і менш стресовим, коли за них береться професійна команда експертів.

Ось кілька прикладів реальних кейсів з КАСКО, які трапилися з клієнтами СК «Експрес Страхування» в серпні 2024 року.

Випадок із непрацюючим світлофором: виплата 1 499 100 грн

У місті Дніпро наш клієнт став учасником ДТП через непрацюючий світлофор. Під час руху головною дорогою клієнт помітив, що світлофор не працює, і пригальмував перед перехрестям. Однак інший водій, порушивши правила, на великій швидкості врізався у передню частину автомобіля клієнта, що призвело до значних пошкоджень автомобіля.

Запаморочення за кермом: виплата 868 711 грн

У Київській області клієнтка компанії втратила контроль над своїм автомобілем через раптове запаморочення, що призвело до зіткнення з бетонною стіною. В результаті ДТП автомобіль Mercedes-Benz зазнав пошкоджень переднього бампера та лівого крила, а також спрацювали подушки безпеки.

Невдалий маневр: виплата 863 437 грн

У Києві наш клієнт потрапив у ДТП під час спроби об'їхати автомобіль, що стояв у лівій смузі. Під час маневру інший автомобіль вдарив його з правого боку, що призвело до пошкоджень ходової частини та кузова автомобіля BMW.

Всі ці випадки об’єднує одне – СК «Експрес Страхування» не тільки повністю покрила витрати на відновлення автомобілів клієнтів, надавши їм можливість швидко повернутися за кермо, а й організувала якісний ремонт авто на офіційних СТО.

Нагадаємо, що загалом в серпні 2024 року СК «Експрес Страхування» виплатила 45,3 млн грн з КАСКО, що на 94,2% перевищує аналогічний показник минулого року.

В цілому за період січень-серпень 2024 року виплати Компанії з КАСКО становили 287,5 млн грн (+59,1%).

 
Прес-служба компанії