ОРАНТА рекомендує: нові освітні програми МТСБУ для водіїв у відповідь на зміни в автострахуванні

НАСК ОРАНТА, рекомендує всім водіям переглянути нові освітні програми від Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

Ці курси створені у відповідь на новий закон про автострахування, який наближає український ринок до європейських стандартів і покращує якість надання страхових послуг. Як один із членів МТСБУ, ОРАНТА підтримує цей важливий проєкт, який має допомогти водіям краще зрозуміти оновлені правила та вимоги страхування відповідальності власників транспортних засобів (ОСЦПВВНТЗ). Все це що дозволить уникнути можливих труднощів під час настання страхового випадку.

Освітня платформа надає водіям знання щодо оформлення полісу «Автоцивілки», дій у разі ДТП, отримання страхових виплат та використання міжнародної страхової системи «Зелена картка». Також вона інформує про майбутні зміни в автострахуванні, що наберуть чинності у 2025 році.

Освітній курс складається з 12 модулів, шість з яких вже доступні на сайті МТСБУ. Наступні модулі будуть додаватися поступово, а всі матеріали оновлюватимуться згідно з новими законодавчими змінами. Кожен модуль супроводжується інтерактивним відео, яке також можна переглянути на YouTube-каналі МТСБУ.

ОРАНТА заохочує своїх клієнтів відвідати освітню платформу МТСБУ, щоб бути готовими до нових правил і забезпечити свою безпеку на дорогах. Ознайомтеся з програмами на сайті МТСБУ вже сьогодні та впевніться у своєму захисті.

Прес-служба компанії