Абсолютне лідерство СГ «ТАС» на страховому ринку України підтверджено рейтингами Insurance TOP

Авторитетне профільне видання Insurance TOP підвело підсумки роботи страхового ринку України за І півріччя та визначило його лідерів в різних сегментах.

Варто зауважити, що оприлюднені виданням рейтинги стали черговим підтвердженням беззаперечного лідерства Страхової групи «ТАС» за всіма ключовими показниками.

Так, згідно з даними Insurance TOP, СГ «ТАС» посіла перше місце за обсягом як валових, так і чистих страхових премій – і це при тому що торік за вказаними показниками була четвертою та третьою відповідно.

Здолавши за рік одразу три сходинки в рейтинговій таблиці, за підсумками шести місяців 2024 року перше місце посіла СГ «ТАС» і за показником прямого страхування. Крім того, з четвертого на перше місце за цей рік перемістилася компанія і в рейтингу страховиків України за обсягом виплачених відшкодувань.

Втім, цим здобутки СГ «ТАС» за результатами І півріччя поточного року не обмежуються.

Так, Страхова група «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також суттєво зміцнила свої позиції в сегменті «Зеленої картки», посівши перше місце на вказаному ринку проти третього за результатами січня – червня минулого року.

Переконливу перемогу здобула компанія і в рейтингу «ТОП добровільна моторна відповідальність»: обсяг зібраних СГ «ТАС» за зазначеними договорами страхування платежів на понад 65% перевищує відповідний показник страховика, що став другим на цьому ринку.

З великим відривом від «другого номера» – на рівні майже 39% – перше місце посіла Страхова група «ТАС» і на ринку страхування майнової відповідальності.

Водночас в сегменті страхування здоров’я (крім медичного) СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків на ринку.  До «п’ятірки» кращих з кращих увійшла СГ «ТАС» і на ринку страхування фінансових ризиків – при тому що торік посідала сьому сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.

Таким чином, рейтинги Insurance TOP стали черговим підтвердженням високої динаміки зростання компанії та свідченням її значних досягнень, зокрема за останній рік, головним з яких й стало беззаперечне лідерство Страхової групи «ТАС» на ринку за всіма основними показниками.