СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку ОСЦПВ

За підсумками восьми місяців 2024 року Страхова група «ТАС» продовжує міцно утримувати перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Про це з посиланням на дані МТСБУ повідомляє Національна асоціація страховиків України.

Так, СГ «ТАС» традиційно стала лідером  з продажів у зазначеному сегменті ринку: загалом за січень – серпень поточного року компанією було зібрано за полісами обов’язкової «автоцивілки» 931137686 грн платежів, що є найвищим показником на ринку.

Беззаперечне лідерство утримує СГ «ТАС» і за обсягом виплат, що їх було здійснено за полісами ОСЦПВ. Так, сума виплат компанії за звітний період майже на 33% перевищує обсяг відшкодувань, виплачених страховиком, що став другим за вказаним показником.

Нагадаємо, за підсумками семи місяців поточного року Страхова група «ТАС» продовжує утримувати абсолютне лідерство на страховому ринку України – як за зборами, так і за обсягом виплачених страхових відшкодувань.

Крім того, компанія стабільно зберігає першість на ринку в сегментах обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а також «Зеленої картки».