Fairfax серед найкращих компаній світу!

Канадська міжнародна страхова група Fairfax Financial Holdings, акціонер страхової компанії ARX, увійшла до списку Fortune Global 500 – рейтингу, який визначає найуспішніші компанії світу за рівнем доходу.

ARX є частиною Fairfax з 2019 року і стабільно утримує позицію №1 серед страхових компаній України. Включення Fairfax до списку Fortune Global 500 підкреслює, що Україна є частиною міжнародного бізнесу з високим потенціалом розвитку.

Андрій Перетяжко, СЕО ARX, зазначив: “Ми надзвичайно пишаємося тим, що є частиною Fairfax – компанії, яка визнана однією з найкращих у світі. Це досягнення є доказом сили та стійкості команди Fairfax у глобальному масштабі. Для нас це також стимул продовжувати впроваджувати передові світові практики та зміцнювати лідерські позиції на українському ринку.”

Прем Ватса, СЕО та засновник Fairfax, прокоментував: “Це визнання демонструє силу нашої неймовірної команди на сучасному конкурентному глобальному ринку, і це досягнення, яким ми всі повинні пишатися. Я щиро дякую всім нашим чудовим співробітникам за те, що вони зробили це можливим, а також за наполегливу працю, мотивацію та самовідданість, які рухали нашу компанію вперед. Коли я заснував цю компанію в 1985 році, я навіть не підозрював, що вона переросте в одну з 500 найкращих компаній світу!”

У другому кварталі 2024 року скоригований операційний дохід Fairfax cклав 1 119,4 млн доларів США порівняно з 913,5 млн доларів США у другому кварталі 2023 року. Чистий прибуток заявлено у сумі 915,4 млн доларів США. Комбінований коефіцієнт - 93,9%. Підписані валові та чисті премії зросли на 10,8% і 11,5% відповідно. Балансова вартість базової акції на 30 червня 2024 року становила 979,63 дол. США порівняно з 939,65 дол. США на 31 грудня 2023 року.

Компанія Fairfax та особисто його засновник Прем Ватса з першого дня підтримують Україну. Передано унікальне медичне обладнання для лікування військових, нелетальні тактичні засоби нашим захисникам, діє постійна підтримка гуманітарних програм постраждалим від агресії українцям.

Включення у рейтинг найуспішніших компаній підтверджує здатність Fairfax і надалі відповідати на виклики глобального ринку, одночасно підтримуючи свої дочірні компанії, такі як ARX, у їхньому прагненні досягати найвищих стандартів у страховій галузі.