СГ «ТАС» підтвердила абсолютне лідерство на страховому ринку України

Національна асоціація страховиків України оприлюднила результати роботи страхового ринку за сім місяців.

Отже, згідно зі статистикою НАСУ, Страхова група «ТАС» за підсумками січня – липня не лише продовжує міцно утримувати абсолютне лідерство в галузі – як за обсягом платежів, так і за показником виплат, але й планомірно збільшує відрив від найближчих конкурентів.

Так, порівняно з результатами І півріччя різниця в зборах СГ «ТАС» та компанії, що стала другою за сумою залучених премій, збільшилася більш ніж в 7 разів – майже до 183 млн грн.

Загалом за сім місяців 2024 року СГ «ТАС»  зібрала 2553,4 млн грн страхових платежів, що є найвищим показником на ринку за підсумками звітного періоду.

Вже традиційно перше місце утримує СГ «ТАС» і за показником виплат: як свідчить статистика НАСУ, СГ «ТАС» стала єдиною страховою компанією України, чиї виплати за укладеними договорами страхування за січень – липень перевищили 1 млрд грн.

Втім, це не єдині досягнення компанії за вказаний період.

Так, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків України в сегменті обов’язкової «автоцивілки» – як за обсягом платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань, що на понад 33% перевищує відповідний показник страховика, що посів друге місце на вказаному ринку.

Підтвердила своє беззаперечне лідерство СГ «ТАС» і в сегменті «Зеленої картки»: за даними полісами компанією було залучено 754,5 млн грн платежів, що на 86% перевищує суму премій, зібраних страховиком, що став другим в рейтингу.