Мережа партнерських СТО СК «Експрес Страхування» зросла до 84

СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, активно розширює свою мережу партнерських станцій відновлювального ремонту автомобілів (СТО). Так, у липні 2024 року до мережі Компанії приєдналося ще 3 нових партнера, два у Закарпатській області, ще один у Сумській.

З початку 2024 року кількість СТО-партнерів СК «Експрес Страхування» загалом зросла на 26 станцій по всій території України і станом на 1 серпня 2024 року їх загальна кількість складає 84 СТО.

Розширення мережі СТО дозволяє Компанії запропонувати своїм клієнтам повний цикл страхового сервісу в зручному для них місці.

Співпраця зі станціями технічного обслуговування, які відповідають високим стандартам СК «Експрес Страхування», є важливим елементом стратегії Компанії й необхідною передумовою виконання зобов’язань відповідно до вимог нового Закону про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, який вступить в силу з 1 січня 2025 року.

 

СК «Експрес Страхування» постійно працює над тим, щоб розширювати мережу партнерських СТО, забезпечуючи клієнтам доступ до надійного та професійного сервісу по всій території Україні.