«ГАРДНЕ КАСКО»: покриття воєнних ризиків до 100%

Пошкодження транспортних засобів внаслідок повітряних атак, на жаль, стали нашою буденністтю. Тому для своїх клієнтів ми розробили страховий продукт «ГАРДНЕ КАСКО», з покриттям воєнних ризиків до 100% від вартості транспортного засобу!

Ключові умови страхового продукту:

  1.  Тип ТЗ: легковий (у т.ч. електромобіль).
  2.  Вартість ТЗ: від 1 млн грн до 10 млн грн. 
  3.  Франшиза: 0% за всіма ризиками.
  4.  Вік ТЗ: до 5 років (включно).
  5.  Розмір страхового тарифу: від 3% до 4,2% (в залежності від обраних умов).
  6.  Є можливість сплати страхового платежу одноразово або частинами. 
  7.  Без обмеження по віку водіїв, допущених до керування транспортним засобом.

Покриття стандартних страхових ризиків: ДТП; пожежа; стихійне лихо, стихійні явища; протиправні дії третіх осіб; інші випадкові події; незаконне заволодіння.

Покриття воєнних ризиків у розмірі до 100%:

  • Пошкодження/знищення ТЗ внаслідок воєнних дій через застосування зброї, в тому числі безпілотних літальних апаратів будь-яких типів та/або їх уламків, засобів протиповітряної оборони, та/або боєприпасів на території України в районах, де не проводяться воєнні (бойові) дії та які не перебувають у тимчасовій окупації. 

У якості додаткового бонусу, передбачено додаткове покриття, зокрема:

  • Грубі порушення ПДР.
  • Пошкодження при евакуації – до 5% від розміру страхової суми 1 раз протягом строку дії Договору.
  • Покриття дисків+ - покриття пошкоджень та/або втрати, та/або викрадення дисків коліс, у т.ч. запасних, чохлів на запасні колеса, декоративних ковпаків, державних реєстраційних номерів, емблем, антен, тентованих частин кузова, до 1% від розміру страхової суми 1 раз протягом строку дії Договору.

Термін відшкодування:

  • При «Пошкодженні» – протягом 5 робочих днів із дати складання страхового акту.
  • При «Знищенні» – протягом 10 робочих днів із дати складання страхового акту. 
  • При «Втраті» перша авансова частина – 30% виплачується протягом 10 робочих днів із дати складання страхового акту, решта – не раніше, ніж через 30 календарних днів після першого, та укладання договору про передачу права власності на транспортний засіб (абандон).

Якщо, обираючи страховий поліс, ви маєте потребу проконсультуватись, заходьте у найближче до Вас відділення «Страхової компанії «ГАРДІАН»: https://grdn.com.ua/region, або телефонуйте, наш Контакт-центр працює цілодобово: 0 800 503 114

КАСКО від «ГАРДІАН» – «ГАРДНЕ»!