Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за напіввагон, що зійшов з рейок

Страхова група «ТАС», що міцно утримує лідерство на страховому ринку України, в тому числі з виплат, нещодавно здійснила чергову досить велику виплату. Цього разу – за пошкоджений внаслідок сходження з рейок напіввагон.

Цей інцидент стався на Одещині. Просто під час руху поїзда вагон зійшов з рейок, в результаті чого зазнав пошкоджень.

Страхова група «ТАС», де було застраховано вказаний залізничний рухомий склад, зокрема на випадок пошкодження чи знищення внаслідок аварії чи катастрофи, з метою визначення розміру збитку організувала огляд пошкодженого напіввагону експертом та проведення відповідного дослідження.

А вже незабаром страховиком було здійснено і належну виплату – в розмірі 1044661 грн.

Нагадаємо, за сім місяців поточного року обсяг виплат Страхової групи «ТАС» за укладеними договорами страхування перевищив 1,1 млрд грн, що є найвищим показником на ринку. Щодня компанія виплачує в якості страхових відшкодувань в середньому понад 7,2 млн грн, з яких понад 5,9 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою». Залишається додати, що в останніх двох сегментах ринку СГ «ТАС» вже досить тривалий час міцно також утримує беззаперечне лідерство, зокрема за показником виплат.