За підсумками 7 місяців СГ «ТАС» підтвердила лідерство на ринку ОСЦПВ

Як свідчать дані Моторного (транспортного) страхового бюро України, за результатами січня – липня 2024 року Страхова група «ТАС» продовжує утримувати беззаперечне лідерство на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – як за обсягом залучених премій, так і за сумою виплачених відшкодувань.

Так, згідно з оприлюдненою МТСБУ інформацією, за звітний період  компанією було зібрано за полісами обов’язкової «автоцивілки» загалом 789,95 млн грн платежів, що є найвищим показником серед усіх учасників ринку.

Традиційно перше місце посіла СГ «ТАС» і за обсягом здійснених виплат: сума відшкодувань, виплачених лідером ринку, на 33,4% перевищує виплати компанії, що посіла друге місце в рейтингу.

Нагадаємо, як свідчить статистика Національної асоціації страховиків України, за підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» стала абсолютним лідером страхового ринку України за всіма ключовими показниками. Так, компанія стала #1 на ринку за обсягом зібраних страхових платежів та першою ж – за обсягом виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань.

Крім того, за підсумками січня – червня СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку ОСЦПВ – як за зборами, так і за виплатами, а також на ринку «Зеленої картки», де з колосальним відривом – в понад 90% – обійшла за зборами компанію, що посіла другу сходинку в рейтинговій таблиці.