Не тільки покриття збитків: чим ще страхова компанія може допомогти клієнтам

Страхування – це не лише захист від неочікуваних фінансових втрат, а й можливість скористатися додатковими сервісами, що роблять життя автовласників комфортнішим.

Генеральний директор СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї компаній УКРАВТО ГРУП, Тетяна Щучьєва розповіла Mind про додаткові сервіси Компанії, які виходять далеко за рамки звичайного страхування КАСКО.

Беззаперечним є той факт, що страхування – це ефективне рішення, коли потрібно убезпечити власний гаманець від неочікуваних фінансових витрат. Однак, насправді договір страхування дає можливість отримати не тільки відшкодування. Сучасні програми страхування – це ще й додаткові сервіси, якими здобувають прихильність споживача страхові компанії.

Страховий сервіс в СК «Експрес Страхування» починається з моменту настання страхової події: фахівці лінії підтримки клієнтів цілодобово надають консультації щодо порядку дій в стресових ситуаціях, підказують необхідність виклику компетентних органів, допомагають оформити європротокол, з’ясовують, чи потрібна технічна допомога з евакуації автомобіля. Далі водію обов’язково надішлють адресу та телефон фахівця СТО-партнера, який буде чекати клієнта для огляду автомобіля та оформлення інших документів по події.

«Ми намагаємось максимально спростити та зробити зручним процес оформлення документів та врегулювання, – каже Тетяна Щучьєва. – Особливістю нашого сервісу врегулювання з моменту заснування компанії у 2008 році є «єдине вікно». Вже більше 15 років клієнти нашої компанії не відвідують офіс СК, а звертаються на обране ними СТО відразу після реєстрації страхової події. Відтоді і до сьогодні наша ключова мета незмінна – вдосконалення процесу взаємодії між страховою компанією і СТО від моменту події й аж до повного відновлення автомобіля. Спочатку нашими партнерами була тільки мережа відновлювальних ремонтів групи компаній «УКРАВТО ГРУП», нашого акціонера. Проте за 15 років ми значно розширили мережу партнерських СТО та масштабувалися по всій території України».

Процес врегулювання в представлені СК «Експрес Страхування» не обмежується класичною роботою страхової компанії, яка завершується відразу після виплати відшкодування. Новий рівень страхового сервісу включає залучення експертів СК на всіх етапах підготовки та ремонту застрахованого авто – від погодження вартості збитку до пошуку найближчого та найшвидшого постачальника запасних частин. Навіть якщо пришвидшення вимагає доплати за зміну способу логістичного шляху. Однак, якщо це зробити неможливо, СК пропонує безкоштовне продовження дії страхового покриття на термін очікування ремонту, якщо він триває більш ніж 1 місяць.

Наявність особистого аварійного комісару дає можливість клієнту отримати страховий сервіс «під ключ» та вивести за рамки клієнтського спілкування всю технічну комунікацію з СТО.

«Сьогодення навчило нас цінувати людське спілкування та берегти час клієнта, саме тому в нашому страховому сервісі ми зосередились на якості діючих бізнес-процесів, взаємодії між СТО й СК та індивідуальному сервісі персонального менеджера», – коментує Тетяна Щучьєва.

 

Тож, завдяки комплексному супроводу СК «Експрес Страхування», ви зможете спокійно довірити всі питання професіоналам – від оформлення документів до організації ремонту, і бути впевненими, що ваш автомобіль буде відновлений швидко та якісно.