СК "Експрес Страхування" впроваджує нові можливості для клієнтів у програмах КАСКО

З 15 липня 2024 року СК "Експрес Страхування", що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, впровадила масштабні зміни до програм КАСКО, роблячи їх ще більш гнучкими та доступними.

Розширення території покриття, збільшення віку авто для страхування, нові опції платежів та персоналізація умов – усе це спрямовано на підвищення комфорту та задоволення потреб клієнтів.

Спеціально для клієнтів, які багато подорожують СК «Експрес Страхування» збільшила територію покриття для всіх договорів КАСКО. Тепер за бажанням її можна поширити на територію Європи, Туреччини та Грузії. Маючи таке покриття, клієнти можуть бути впевнені, що їхній автомобіль буде захищений під час подорожей, відпусток або бізнес-відряджень за кордоном.

Крім того Компанія запроваджує нові можливості страхування для клієнтів. Тепер максимальний вік авто, які приймаються на страхування за всіма програмами КАСКО становить 12 років.

Страхування КАСКО з СК «Експрес Страхування» стає ще доступнішим і привабливим. Тепер за кожною з програм КАСКО страховий платіж можна розбити на 12 пропорційних частин, що робить платежі менш обтяжливими для бюджету та дозволить клієнтам краще планувати свої фінанси, уникати великих одноразових витрат та зберігати фінансову стабільність протягом року.

СК «Експрес Страхування» також зробила опцію 50/50 доступною для всіх договорів КАСКО. Ця опція передбачає, що клієнт сплачує лише 50% від загальної вартості полісу на початку, а решту 50% лише у випадку настання страхового випадку, що дозволяє клієнтам уникнути зайвих витрат, якщо страхова подія не відбудеться.

Страхування КАСКО від СК «Експрес Страхування» стало більш індивідуальним та справедливим. Тепер всі програми включатимуть коефіцієнт регіональності, тобто враховуватимуть статистику аварійності, дорожні умови та інфраструктуру кожного конкретного регіону перебування клієнта. Клієнти, що проживають в регіонах з нижчим рівнем ризиків (менше аварій, крадіжок тощо), отримають нижчу вартість полісу.

Більше того тепер у всіх програмах КАСКО відсутні обмеження по місцю зберігання авто у нічний час доби. Клієнти можуть залишати свої автомобілі в будь-якому місці без страху втратити покриття, що надасть їм більшу свободу і зручність у повсякденному житті.

На додаток СК «Експрес Страхування» розширила можливості програми Преміум+ та VIP. В програмі Преміум+ клієнти зможуть обирати варіанти франшиз для свого полісу, в залежності від своїх фінансових можливостей. Обравши більшу франшизу, клієнти можуть знизити розмір страхових платежів. Це може бути вигідним для тих, хто готовий взяти на себе частину ризиків в обмін на зниження витрат на страховку. А програма VIP стала доступна для всіх брендів авто, вартістю понад 1,5 млн грн, що дозволить скористатися преміальними умовами страхування не залежно від марки авто.

 

"Ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам найкращі умови страхування, що відповідають їхнім індивідуальним потребам та вимогам сучасного життя. Внесення змін до програм КАСКО спрямоване на підвищення доступності та гнучкості страхових послуг, а також надання більшого комфорту і захисту нашим клієнтам. Наша мета – бути лідером у наданні якісного страхування, яке відповідає найвищим стандартам та очікуванням" – зауважила Генеральний директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.