Понад 1,8 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Не секрет, що основною причиною аварій на дорозі є банальне порушення учасниками руху ПДР. Поміж тим, подеколи трапляються ситуації, коли винних в ДТП, за великим рахунком, і немає, адже сталися вони з причин, вплинути на які було просто неможливо.

Аварія, внаслідок якої власникові застрахованого СГ «ТАС» автомобіля Mercedes-Benz EQE 350 було заподіяно шкоди на загальну суму понад 1,8 млн грн, сталася на Рівненщині. Просто під час руху трасою водієві раптом стало зле і він втратив свідомість за кермом. Як наслідок – автомобіль з’їхав з дороги і, влетівши у відбійник, впав у кювет.

Не варто й казати, що пошкодження Mercedes, яких він зазнав в результаті інциденту, виявилися і серйозними, і численними. Поміж тим, сам на сам із завданими збитками власник авто не залишився.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала. Страховиком було оплачено евакуацію пошкодженого транспортного засобу з місця пригоди та організовано проведення низки експертиз, спрямованих на визначення розміру збитку. І вже за кілька днів й виплачено належне за договором страхове відшкодування – в сумі 1.814.684 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже давно міцно утримує лідируючі позиції на ринку автострахування, пропонує до уваги автовласників широкий перелік різноманітних страхових продуктів, забезпечуючи всебічний страховий захист на дорозі. В залежності від власних потреб, специфіки користування транспортним засобом та фінансових можливостей кожен автомобіліст може обрати в лінійці компанії саме той продукт, що відповідатиме його актуальним вимогам.

 

Зауважимо, що серед основних переваг автострахування від СГ «ТАС» страхувальники відзначають варіативність програм та гнучкість їх умов, широку територію дії договорів, якісний супровід клієнтів впродовж всього терміну дії договору,  розгалужену регіональну мережу компанії, включаючи центри врегулювання, оперативність виплат.