Понад 1,62 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер

Не секрет, що водійська необачність подеколи може призвести до вкрай сумних наслідків – і це стосується як чималих збитків внаслідок пошкодження майна, так і життя та здоров’я людей.

Поміж тим, ніде правди діти: помилок час від часу припускаються  всі автомобілісти – навіть найобачніші, найвідповідальніші, найдосвідченіші та найуважніші. І саме тому так важливо мати надійний страховий захист на випадок будь-яких негараздів, що можуть статися в дорозі, – незалежно від того, з чиєї вини вони сталися.

Аварія, в якій суттєвих і численних пошкоджень зазнав застрахований СГ «ТАС» автомобіль Mercedes-Benz GLE 350D, сталася на Черкащині.

Поспішаючи у справах, водій Mercedes  вирішив обігнати на дорозі вантажний автомобіль Volvo, що їхав попереду, але, змінюючи смугу, не розрахував траєкторію руху, внаслідок чого кросовер «зачепив» вантажівку. Від удару Mercedes розвернуло – і він влетів у відбійник.

На відміну від самої вантажівки, у якої в результаті інциденту постраждали лише протитуманні фари та передній бампер, перелік пошкоджень кросовера виявився чималим: три двері, три крила, обидва бампери. Не варто й казати, що збитки власника Mercedes внаслідок пригоди були величезними.

Втім, сам на сам із проблемами, спричиненими ДТП, він не залишився.

Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та врегулювала, виплативши відповідне страхове відшкодування – в розмірі завданих збитків. Сума виплати склала 1625388 грн.

 

Нагадаємо, за статистикою, Страхова група «ТАС» міцно утримує лідируючі позиції на страховому ринку України за показником виплат. Так, компанія щодня виплачує за укладеними договорами страхування в якості відшкодувань в середньому понад 7,2 млн грн, з яких понад 5,9 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».