Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 958 тис. грн

Не секрет, що неуважність за кермом подеколи може призвести до дуже сумних наслідків. Зокрема – чималих збитків. Черговим підтвердженням тому став випадок, нещодавно врегульований СГ «ТАС».

Аварія, в якій було пошкоджено позашляховик Toyota Land Cruiser 200, сталася на Житомирщині. А причиною її стала банальна неуважність: під час руху водій вчасно не помітив дорожній знак і – просто «зніс» його. Наслідки наїзду виявилися дуже серйозними: при ударі було пошкоджено переднє ліве крило автомобіля, капот, передній бампер, шину переднього колеса, розбито решітку радіатора та блок-фару.

Втім, сам на сам із своїми проблемами, спричиненими небезпечною неуважністю, власник позашляховика не залишився – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС». Випадок було визнано страховим і врегульовано – шляхом виплати автовласникові належного страхового відшкодування. Сума виплати склала 958037 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм – за кількістю «зірок», різних за наповненням та відповідно різної вартості.

Так, програма «1 зірка» розрахована на водіїв, які вважають за необхідне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – в результаті знищення чи викрадення авто. За програмою «2 зірки» Страхова група «ТАС» до того ж відшкодує збитки, пов’язані з пошкодженням автомобіля в ДТП, внаслідок пожежі, стихійного лиха чи протиправних дій третіх осіб. За «тризірковою» програмою автовласник до всього переліченого вище також має можливість отримати виплату без надання довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» страховик до всього іншого покриває збитки, спричинені пошкодженням або знищенням авто внаслідок інших подій, аніж вказані вище. І максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО забезпечує СГ «ТАС» за програмою «5 зірок», що, окрім розширеного покриття, включає в себе ще низку корисних та цікавих опцій.

Страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.